AcasăFirmeBirou de arhitectura - Arx Concept Bucuresti

Birou de arhitectura – Arx Concept Bucuresti

Birou de arhitectura – Arx Concept

Despre Arx Concept

Un birou de proiectare arhitectura, infiintat in anul 2011 si indrumat de arh. Dieaconescu Catalin, un arhitect cu o experienta de peste 11 ani in servicii de proiectare cu specific rezidential, industrial si birouri.

Echipa noastra, compusa din arhitecti, ingineri structuristi si ingineri de proiectare in instalatii, cu experienta solida in domeniul proiectarii, ofera servicii de proiectare pentru orice tip de program de arhitectura.

Telul nostru este ca prin proiectele propuse sa aducem un plus de valoare, de estetica si confort, atat pentru initiatorii lor  cat si pentru mediul construit in care vor fi implementate.

Cu ajutorul echipei noastre, compusa din arhitecti, ingineri structuristi si ingineri de proiectare in instalatii , vei beneficia de un proiect de casa complet.

Cum intri in contact cu Arx Concept

  • Adresa: Bucuresti, Sector 1, Str. Trifesti , Nr 5A
  • Telefon ARX Concept: 0723 670 566
  • office@arx-concept.ro

ARX CONCEPT ALATURI DE TINE.

Pe tot parcursul derularii  acestui proces complex vei avea alaturi un partener cu experienta, obisnuit sa gestioneze situatii dificile, un partener care iti ofera o viziune moderna pe care sa-ti pui amprenta personala, un partener alaturi de care poti fi sigur ca vei duce lucrarea la bun sfarsit.

Te mai poate interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img