AcasăAFACERIAvocati, juristiCabinet de avocat Ioana Voicu

Cabinet de avocat Ioana Voicu

Detalii activitate
Cabinetul de avocat Ioana Voicu ofera clientilor persoane fizice si juridice o varietate de servicii legale cu preponderenta in dreptul afacerilor.

Ne-am remarcat prin experienta si abordarea riguroasa, orientata spre atingerea obiectivelor clientilor nostri, bazandu-ne pe un real parteneriat cu acestia.

Cabinetul de avocat Ioana Voicu va pune la dispozitie o gama larga de servicii de consultanta la cel mai inalt nivel, asigurandu-va asistenta si reprezentarea necesara in fata instantelor de judecata dar si in fata oricaror autoritati si institutii cu activitate jurisdictionala.

Pentru a raspunde cu promptitudine solicitarilor clientilor nostri colaboram cu profesionisti din alte domenii ? experti, notari publici, executori judecatoresti, contabili, lichidatori judiciari ? atat din Bucuresti, Ploiesti cat si din tara.

Echipa noastra este mereu la curent cu schimbarile din mediul economic si financiar, oferind solutii viabile partenerilor sai, fara a renunta la standardele de calitate si principiile care le caracterizeaza activitatea:

Experienta
Performanta
Integritate
Profesionalism
Ioana Voicu este avocatul titular al Cabinetului, fiind membra a Baroului Prahova, incepandu-si cariera de avocat in cadrul unui renumit cabinet de avocatura din Ploiesti.

Concomitent cu activitatea profesionala, si-a desavarsit studiile printr-un Masterat in Dreptul Afacerilor, pe care l-a absolvit in 2005 cu rezultate exceptionale.

Tot 2005 este anul in care a pus bazele Cabinetului de avocat ?Ioana Voicu? iar in urmatorii ani a colaborat cu diferite societati de avocatura din Bucuresti, unde si-a completat cunostintele teoretice si practice, fiind implicata in diferite proiecte din domeniul comercial/societar, inclusiv insolventa si recuperarea de creante dar si din domeniul imobiliar, prin efectuarea/intocmirea rapoartelor due-dilligence.

Ioana Voicu are o experienta bogata in litigiile din domeniile de drept comercial, civil si administrativ.

Experienta sa include reprezentarea cu succes a partilor implicate in procedura insolventei dar si a asistarii juridice a diferitelor societati de lichidare. A reprezentat si asistat asociatii/actionarii straini in litigiile cu partenerii locali.

Expertiza sa include asistenta si reprezentarea diferitelor societati comerciale in recuperarea creantelor, initial prin transmiterea notificarilor care se impun, participarea la conciliere directa si ulterior, daca este cazul in fata instantelor de judecata.

Ioana Voicu ofera de asemenea consultanta in negocierea si redactarea contractelor unor companii din domeniul constructiilor si cel al distributiei de bunuri de larg consum.

In domeniul dreptului imobiliar, experienta sa este reprezentata de intocmirea rapoartelor de due dilligence imobiliar necesare achizitionarii bunurilor imobile de catre persoane fizice sau juridice, asistenta in negocierea si elaborarea ante-contractelor si contractelor de vanzare-cumparare, precum si asigurarea asistentei/reprezentarii juridice persoanelor fizice in demersurile lor de recuperare a bunurilor imobile de la Statul Roman.

Dezvoltarea sa profesionala a fost facilitata si de participarea la numeroase conferinte si seminarii de drept, in materie comerciala si de drept comunitar.

Publicatii: Particularitati in organizarea si functionarea Parlamentului European, Lex et Scientia, nr. 9, vol. II, Ed. Dareco, 2002.

Pe langa limba romana, profeseaza in limba engleza si franceza.

Adresa
Str. Mihai Eminescu, nr. 14, Ploiesti, judetul Prahova

Telefon
0722.464.148; 0244.511.951

site: www.ivo-legal.ro

Te mai poate interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img