AcasăAFACERIAvocati, juristiCabinet Individual de avocat Bucur Mihaela Elena

Cabinet Individual de avocat Bucur Mihaela Elena

Detalii activitate
Cabinetul de avocat Bucur Mihaela-Elena si-a propus a oferi clientilor sai cea mai buna si rapida consultanta juridica posibila pentru a rezolva cat mai eficient problemele, indiferent de tipul cauzei, fie ca este din domeniul civil si/sau penal. Credem in importanta cunostintelor si a experientei acumulate, oferind unele din cele mai productive metode de lucru clientilor cabinetului.

Ne propunem dezvoltarea continua a cabinetului cu o echipa de profesionisti dedicati ideii de excelenta in relatia client-avocat, oferind servicii de consultanta atat persoanelor juridice cat si fizice.

In cazul persoanelor juridice, incepand de la infiintarea societatilor comerciale, cu atestarea de catre avocat a actelor necesare, inscrierea mentiunilor la Registrul Comertului, pana la consultanta in domeniul dreptului civil si, nu in ultimul rand, asistarea si/sau reprezentarea acestora in fata instantelor de judecata de pe intreg teritoriul tarii.

Pentru persoanele fizice, serviciile acopera in special gama relatiilor de familie, divort, incredintare minori, partaj, dar si cu privire la relatiile sociale reglementate de Codul Civil ? mostenire, revendicare, achizitii si/sau vanzari imobiliare, contracte.

Adresa
Bucuresti

Telefon
0745.992.434

site: www.consultanta-avocat.eu

Te mai poate interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img