AcasăUtileCe tip de abonament poti sa alegi la Enel

Ce tip de abonament poti sa alegi la Enel

Care sunt ofertele sau care este abonamentul Enel indicat sa il alegi atunci cand vrei sa inchei un contract cu Enel sau este necesar sa iti prelungesti contractul cu Enel.

Ofertele de energie electrică trimise de Enel clienților casnici

Ce tip de abonament sa alegi la Enel ?

In primul rand identificam care sunt abonamentele Enel pentru energia electrica si care este cel mai avantajos pret pe KW.h la Enel Romania.

 • Abonament Enel Simplu online Rezidential
 • Enel Simplu Anual rezidential
 • Enel Relaxat.

Cele 3 tipuri de abonamente Enel include si 3 oferte pe care le vom detalia ceva mai jos in cadrul acestui articol.

1. Abonament Enel Simplu online

Preț facturat: 1,30 lei/kWh – Pentru consum lunar între 255 kWh și până la 300 kWh, exclusiv pentru consumul ce depășește 255 kWh , precum și integral pentru clienții casnici al căror consum lunar la locul de consum este mai mare de 300 kWh.

Pret plafonat facturat – 0,80 lei kwh – Pentru consum lunar care depășește 100.01 kWh și este până în 255 kWh și pentru clienții cu consum lunar între 255,01 și 300 kWh pentru consumul primilor 255 kWh.

2. Abonament ENEL Simplu Anual

Preț facturat: 0,68 lei/kWh – Pentru consum lunar cuprins între 0 și 100 kWh.

Preț facturat: 0,80 lei/kWh – Pentru consum lunar care depășește 100.01 kWh și este până în 255 kWh și pentru clienții cu consum lunar între 255,01 și 300 kWh pentru consumul primilor 255 kWh.

Preț facturat: 1,30 lei/kWh – Pentru consum lunar între 255 kWh și până la 300 kWh, exclusiv pentru consumul ce depășește 255 kWh , precum și integral pentru clienții casnici al căror consum lunar la locul de consum este mai mare de 300 kWh.

3. Abonament  Enel Relaxat

Ultimul abonament Enel nu difera foarte mult fata de primele doua insa diferenta este ca, vei avea inclus si un program de asistenta si suport tehnic pentru orice defectiune aparuta in cadrul locuintei tale.

Abonament: 0,36 lei/zi* – Ai incluse în abonament** 2 intervenții de urgență pe an***, la instalațiile electrice, de alimentare cu apă, desfundarea instalației de canalizare a apei, lacătușerie, repararea boilerelor electrice.

Preț facturat plafonat Simplu relaxat: 0,68 lei/kWh – Pentru consum lunar cuprins între 0 și 100 kWh.

Preț pe kwh 0,80 lei  Pentru consum lunar care depășește 100.01 kWh și este până în 255 kWh și pentru clienții cu consum lunar între 255,01 și 300 kWh pentru consumul primilor 255 kWh.

Preț facturat: 1,30 lei/kWh – Pentru consum lunar între 255 kWh și până la 300 kWh, exclusiv pentru consumul ce depășește 255 kWh , precum și integral pentru clienții casnici al căror consum lunar la locul de consum este mai mare de 300 kWh.

În cazul în care, în perioada de derulare a contractului renunți la serviciile de asistență, vei beneficia în continuare de furnizarea de energie electrică, fiind trecut automat la abonamentul Enel Simplu Anual Rez.

Unde poti obtine o oferta Enel pentru locuinta ta ?

Ne poţi contacta, de asemenea, la numărul de telefon dedicat 021 9977, apel cu tarif normal, pentru o ofertă personalizată nevoilor tale.

Oferta personalizata este astfel conceputa in situatiile in care avem un consum ridicat ce depaseste cu mult plafonul de 300 kwh lunar. Se poate obtine o oferta personalizata pentru un consum ridicat apeland serviciul de consultanta clienti Enel.

Ce acte iti trebuie pentru un contract cu Enel ?

 1. Completare cerere tip pentru încheiere contract de furnizare;
 2. Actul de identitate (persoane fizice), actele societăţii (persoane juridice), actul de constituire al asociaţiei (asociaţii de proprietari);
 3. Completare oferta de preţ pentru furnizarea energiei;
 4. Declarație pe proprie răspundere care să ateste deținerea unui drept locativ, cu precizarea calității sale (proprietar/coproprietar, unic moștenitor, comoștenitor, soț, chiriaș, beneficiar rentă viageră de client, dar fără a se limita la acestea.etc.) și privind faptul că nu există litigii locative cu privire la spațiul pentru care se solicită încheierea contractului;
 5. Pentru furnizare gaze naturale este necesar completarea declarației pe proprie răspundere privind destinaţia spaţiului, precum şi faptul că în spaţiul respectiv gazele naturale sunt utilizate numai pentru desfăşurarea activităţilor casnice.

Abonament Enel Gaze naturale

In cazul in care vrei ca Enel sa fie furnizorul tau de gaze naturale iata care este oferta Enel pentru gaze naturale.

GAZE NATURALE – Enel Gaz Online
 • Când totul e la un loc, lucrurile se rezolvă mai repede. Iar asta înseamnă de fapt că totul e mai simplu și mai avantajos.
 • Plata facturi online, verificare consum de gaze naturale inclusiv istoric consum;
 •  Enel Gaz Online este  un abonament special gândit prin care îți administrezi online
  contractul de gaze naturale, de la contract la factură, de unde vrei tu.
 • Pentru ca lucrurile să fie și mai simple, la semnarea contractului îți va fi activat deasemenea  un cont MyEnel și factura electronică.
 • Schimbi doar furnizorul, nu și rețeaua de gaz.
 • Îți închei online contractul de gaze naturale.
 • Aplicatie mobila si Cont MyEnel de unde ai acces rapid la factură electronică.
 • Preț fix timp de 12 luni pentru gaze naturale.
 • Costul informativ include și tarifele de transport şi distribuţie (reglementate de ANRE), TVA, valabile la momentul estimării ofertei.
 • Asistenta Enel Gaze naturale – Pentru orice alte informații, ai la dispoziție numărul nostru de telefon 021 9977, apel cu tarif normal, de luni până vineri între orele 8:00 – 20:00 și sâmbătă între orele 8:00 – 13:00.
 • Pret plafonat la gaze naturale conform OUG.

Cum schimbi titularul de contract la Enel ?

Iata care sunt actele necesar epentru schimbarea titularului de contract la Enel:

 1. Actul de identitate al persoanei care face schimbarea de titular;
 2. O factură emisă pentru locul de consum care își schimbă titularul (de principiu, ultima pentru a avea indexul la zi);
 3. Declarație pe proprie răspundere care să ateste deținerea unui drept locativ, cu precizarea calității sale (proprietar/coproprietar, unic moștenitor, comoștenitor, soț, chiriaș, beneficiar rentă viageră de client, dar fără a se limita la acestea, etc.) și, privind faptul că nu există litigii locative cu privire la spațiul pentru care se solicită încheierea contractului – declarație care se completează automat în cadrul procesului de contractare a energiei electrice.
 4. Pentru furnizare gaze naturale este necesar completarea declarației pe proprie răspundere privind destinaţia spaţiului, precum şi faptul că în spaţiul respectiv gazele naturale sunt utilizate numai pentru desfăşurarea activităţilor casnice.

Ce tip de abonament Enel sa aleg ?

In functie de nevoile fiecaruia recomandam sa te informezi corect despre abonamentele Enel si pentru clientii care depasesc consumul de 300 kwh recomandam sa cereti o oferta personalizata.

Cel mai bun abonament Enel conform cu specificatiile actuale este Enel Simplu online insa oferta se poate modifica in 2023 asa ca, suntem cu ochi pe noile oferte Enel pentru clientii sai.

Pentru detalii suplimentare consultati si site-ul oficial enel.ro

Te mai poate interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img