AcasăCOMERTTransportGREEN MARINE LOGISTICS

GREEN MARINE LOGISTICS

Casa de expeditii GREEN MARINE LOGISTICS SRL, cu sediul in Constanta, are ca obiect principal de activitate transporturile maritime si serviciile conexe acestora.

Firma noastra va pune la dispozitie servicii profesionale pentru organizarea oricarui tip de transport solicitat: maritim, fluvial, aerian, rutier sau pe cale ferata, precum si in varianta multimodal/combinat.

Din serviciile adiacente transportului maritim containerizat oferite de catre firma noastra, enumeram:

? expeditii marfuri pe autocamion si cale ferata,

? transport auto de marfuri generale si agabaritice, precum si marfuri periculoase sau vrac, pe plan intern si international

? asistenta pentru efectuarea formalitatilor vamale import/export/tranzit

? alte servicii adiacente prin partenerii nostri specializati (ex. certificari cantitative si calitative, comisionare vamala, expertize marfuri, depozitari marfuri sub regim vamal, amarare marfa etc.)

? asistenta operare nave conventionale cu marfuri pentru import sau export prin portul Constanta si Constanta-Sud Agigea, Mangalia, Midia

? angajari nave pentru transport conventional (prin brokeri specializati)

? alte operatiuni de logistica etc

Ofertele noastre de transport includ, pe langa preturi competitive si o flexibilitate relevanta astfel incat sa ne ridicam la nivelul asteptarilor clientilor nostri. Asteptam cu interes orice solicitare din partea Dvs.

Adresa
Cismelei, 20, bl.B2, sc.C, Constanta, judetul Constanta

Telefon
0770532418

email: office@gm-log.com
site: www.gm-log.com

Te mai poate interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img