AcasăCOMERTTransportINTERCONT RAIL CONSULT

INTERCONT RAIL CONSULT

INTERCONT RAIL Consult a fost creata pentru a raspunde solicitarilor pentru un transport combinat care sa ofere clientului cea mai buna si fiabila solutie .

Tranportul de marfa national si international intermodal (feroviar-rutier neinsotit) este solutia de inalta performanta, ideala si ecologica, orientata catre viitor.

Pentru clientii nostrii vom combina diferite parti ale procesului de transport intermodal pentru a forma un lant optimizat de transport integrat.

Impreuna cu patrenerii nostri ne straduim sa dezvoltam noi concepte de transport perfect adaptate pentru a oferi cel mai bun si rapid raspuns posibil la nevoile clientului.

Pentru toate acestea, impreuna cu partenerii nostrii optimizam utilizarea diferitelor moduri de transport: feroviar pentru traseul principal, rutier ? colectare si livrare.

INTERCONT RAIL Consult dezvolta zi de zi noi modalitati de a face din transportul de marfa combinat national si international, cea mai buna solutie de transport, cea mai usor de urmarit si livrat.

Adresa
Parcului, 75 D, Bucuresti

Telefon
021.314.82.36; 031.817.93.15

email: office@intercont-railconsult.ro
site: www.intercont-railconsult.ro

 

Te mai poate interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img