Kiss FM live

Kiss FM se poate asculta live pe internet direct in playerul nostru integrat de unde te poti conecta imediat la programul online al statiei.

- Advertisement -

Kiss FM live

Iti recomandam sa asculti live si:

Kiss FM este un post de radio românesc cu acoperire națională, fiind unul din preferintele publicului la nivel national, KissFM fiind lider de audienta la nivel national.

Radioul a început să emită pe 5 noiembrie 2003 după ce rețeaua Radio Contact Belgia a renunțat la stațiile locale din România. In prezent Kiss FM emite live in Romania la nivel national avand peste 57 de statii locale ce preiau programul Kiss FM Bucuresti.

- Advertisement -

In Bucuresti Kiss FM se aude live pe frecventa de 96.1 Mhz FM Stereo urmand sa poata fi ascultat pe diferite frecvente la nivel national. In modul RDS frecventa KissFM se modifica automat fara a fi nevoie sa cauti radioul atunci cand te indepartezi de o frecventa deja setata de tine pe radiourile auto.

Cum ascult Kiss FM live ?

 1. Direct pe aparatele de radio cautand frecventa din orasul tau;
 2. Poti asculta live KissFM online pe stream-ul oficial preluat de site-uri partenere sau aplicatii mobile;
 3. Pe sistemele TV la rubrica radio digital unde sunt prezente conform cu specificatiile operatorilor de cablu si satelit TV.

Emisiuni live KissFM

Pe langa cele mai noi hituri din TOP40 Kiss FM transmite live emisiuni interactive menite sa iti tina companie atunci cand alegi sa petreci timpul pe frecventa Kiss FM Romania.

emisiuni kissfm live

Cele mai populare emisiuni la Kiss FM LIVE

Alege sa asculti live cei mai buni realizatori de radio prezenti zilnic in programul Kiss FM Romania dupa cum se poate vedea in cele ce urmeaza:

 • DesKiss Dimineata – emisiune matinala cu Dinu si Oprisan de luni pana vineri de la 7 la 10 dimineata;
 • Nico Baby! – emisiune interactiva prezentata de NIco de la radio;
 • Kiss @Work se aude pe KissFM de la 13:00 la 16:00 cu Marian Soci;
 • DriveTime in compania lui Alex si Ana Moga pe Kiss FM de la 16:00 la 19:00;
 • Kiss Kiss in the MIX una dintre cele mai populare emisiuni de mixuri se aude pe Kiss FM live de la ora 19:00 la 20:00 cu Olix si Dj Yaang.
 • Kiss for Love este despre iubire si cele mai frumoase piese de iubire o emisiune in care Andreea Berghea iti tine companie pe Kiss FM dupa ora 22:00.

In fiecare sambata Kiss TOP 40 cu Andreea Berghea se aude live pe Kiss FM de la ora 10:00 unde regasim cele mai tari piese din playlistul Kiss FM si nu oricum ci, cele mai bune 40 de hituri din Top 40 Kiss FM.

Partydul Kiss FM

Atmosfera unica, mixuri de senzatie si prezentatori carismatici alaturi de fanii Kiss FM Romania. Partydul Kiss FM live este locul unde evenimentele se tin lant in fiecare saptamana iar muzica buna nu lipseste absolut deloc.

partydul kiss fm live

Contact Kiss FM
 • Adresa: Splaiul Unirii nr. 165, cladirea TN Offices 1, et.10, sector 3, Bucuresti
 • Telefon KissFM – 021 318 8000
 • website oficial: kissfm.ro

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Nou Plublicat