AcasăOferteMeniuri KFC - Comanda meniu KFC

Meniuri KFC – Comanda meniu KFC

Care sunt ofertele de meniuri KFC si care sunt cele mai apreciate meniuri regasite in oferta KFC Romania. Cu siguranta ai experimentat un meniu KFC si desigur unul dintre acestea ti-a placut foarte mult.

Va propunem o analiza asupra meniului regasit in magazinele KFC din orasele din Romania. Descopera varietatea meniurilor KFC si alege cel mai bun meniu de la KFC.

Meniuri KFC Romania

Lista cu meniuri recomandate de la KFC se regaseste publicata pe site-ul nostru astfel incat alegerea dvs sa fie cat mai buna iar pofta de un KFC sa vina imediat. Acest articol nu include toate meniurile KFC ci doar cele mai apreciate de redactia noastra.

MENIU DUBLU BOOSTER KFC

Meniul Diblu Booster KFC vine cu un burger de pui nepicant, cartofi prăjiți porție medie și o răcoritoare Coca-Cola/Coca-Cola Zero/Fanta/Sprite 0.4L.

MENIU DUBLU HOT BOOSTER

meniu kfc

Dublu Hot Booster, răcoritoare Coca-Cola/Coca-Cola Zero/Fanta/Sprite 0.4L și o porție medie de cartofi prăjiți!

Pret referinta: 24.80 LEI

MENIU DUBLU CRISPY BURGER

CRISPY BURGER

Meniul contine doi Crispy Strips din piept de pui într-o chiflă proaspătă, cartofi prăjiți porție medie și răcoritoare Coca-Cola/Coca-Cola Zero/Fanta/Sprite 0.4L.

Pret de referinta conform cu KFC Romania – 24,80 lei.

MENIU KFC FILLET BITES

MENIU FILLET BITES

Meniul include  6 sau 9 Fillet Bites, cartofi prăjiți porție medie și răcoritoare Coca-Cola/Coca-Cola Zero/Fanta/Sprite 0.4L.

Pret de referinta pentru meniul KFC: 29.00 / 35.00 LEI

Recomandam MENIUl HOT WINGS

kfc hot wings

Inca nu ai incercat atunci iata ce trebuie sa comanzi acum de la KFC daca vrei o experienta placuta dar un pic picanta.

Meniul include 5 sau 8 Hot Wings, porție medie de cartofi prăjiți și răcoritoare Coca-Cola/Coca-Cola Zero/Fanta/Sprite 0.4L. Pretul este situat intre 29.00 sau 35.00 LEI.

MENIU STRIPS NEPICANȚI KFC

MENIU STRIPS NEPICANȚI

Iti recomandam sa incerci si meniul Strips nepicanti daca nu te dai in vant dupa picanterii deci cu meniu strips ai 5 sau 8 Strips Nepicanți, gătiți după rețeta originală a Colonelului, cu o porție medie de cartofi prăjiți, o răcoritoare medie și sosul tău preferat.

Pretul de referinta pentru acest meniu KFC este undeva cuprins intre 36.00 / 43.50 LEI.

MENIU BACON TWISTER PICANT / NEPICANT

MENIU BACON TWISTER

Meniul vine cu o porție medie de cartofi și o răcoritoare Coca-Cola/Coca-Cola Zero/Fanta/Sprite la 0.4L. Pretul de referinta este 30,80 lei.

Dragilor cam astea sunt meniurile de la KFC care ne fac cu ochiul atunci cand alegem restaurantele KFC insa cu siguranta pe site-ul oficial KFC.ro se regasesc mai multe meniuri KFC pe care va recomandam sa le incercati sau sa le recomandati prietenilor daca vi se par exceptionale.

Kentucky Fried Chicken pe scurt KFC este unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante de tipul fast-food din lume, vânzând cu prioritate preparate din pui, cartofi prăjiți, hamburgeri, și cheeseburgeri.

Probabil restaurantele KFC numai au nevoie de prezentare insa nu uitati puteti efectua comenzi la KFC si prin Glovo aplicatia online care te scuteste de drumuri in plus.

Nu rata promotiile si ofertele KFC Romania pentru meniurile din lista de produse regasite in restaurantele KFC din Romania. Promotiile vin cu preturi imbatabile la meniurile afisate mai sus sau regasite pe site-ul KFC Romania.

Te mai poate interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img