AcasăOferteCare este oferta Hidroelectrica in 2022

Care este oferta Hidroelectrica in 2022

Oferta Hidroelectrica pentru anul 2022 pare a fi in acest moment cea mai  buna oferta din piata pentru furnizarea energiei electrice.

Cel mai ieftin furnizor de energie electrica în 2022 este Hidroelectrica, compania care produce energie hidro din surse regenerabilă, la barajele și căderile de apă din România. Este o energie ieftină, curată, iar acest lucru se vede și în prețul final cu care este vândută consumatorilor, de numai 0.628470 lei per Kilowatt/oră, cu toate taxele incluse.

Oferta Hidroelectrica 2022

Oferta Hidroelectrica pentru anul 2022 poate fi regasita pe site-ul oficial al companiei insa iata ce putem noi sa sintetizam pe scurt din oferta Hidroelectrica 2022.

– 0,25253 lei/KWh (include componenta de achizitie a energiei electrice, inclusiv tariful de transport – componenta de introducere a energiei electrice in retea si componenta de furnizare)

Pretul energiei active pentru o perioada contractuala de 12 luni: 0,250 lei/KWh (valabil pentru contractele incheiate pana la 30.06.2022);

Ofertele Hidroelectrica sunt disponibile pe tot parcursul anului 2022. Va recomandam sa urmariti ofertele din zona dvs sau ofertele disponibile la momentul in care doriti sa incheiati un contract cu Hidroelectrica.

Hidroelectrica: furnizorul tau ideal de electricitate!

Ce include oferta Hidroelectrica in 2022

 • 100% energie verde;
 • Termen de plata relaxat: 45 zile de la emiterea facturii;
 • Comunicarea si transmiterea sigura a documentelor folosind mijloacele online;
 • Accesibilitatea deplina: Furnizam energie electrica in orice locatie din Romania;
 • Corectitudine 100%: garanția ca NU exista tarife ascunse in contractul de furnizare.

Datorită cererii extrem de mari de schimbare către acest furnizor, timpul de așteptare în call-center este foarte mare.

Pentru a intra in contact cu Hidroelectrica urmariti articolul precedent cu modalitatile de contact Hidroelectrica.

Hidroelectrica este cel mai mare, ieftin și profitabil producător de energie electrică din România, cu o producție anuală de circa 17 TWh de energie electrică. În prezent compania operează un număr de 209 centrale, cu o putere instalată totală de 6.482 MW. Acestora li se adaugă parcul eolian de la Crucea.

Acum, oferta de 0,25 lei/kWh, de departe cea mai bună din piață, va fi menținută și după data de 1 aprilie, timp de trei luni, până la 30 iunie.

Te mai poate interesa

3 COMENTARII

 1. Buna ziua! Am un consum de aproape 450kw pe luna. Doresc o schimbare de contract de la Electrică la Hidroelectrica. Un preț aproximativ dacă se poate.Va mulțumesc!

  • Buna ziua oferta Hidroelectrica este conform site-ului oficial:

   – 0,25253 lei/KWh (include componenta de achizitie a energiei electrice, inclusiv tariful de transport – componenta de introducere a energiei electrice in retea si componenta de furnizare)

 2. BUNA ZIUA
  VA ROG SE POATE O OFERTA DE PRET PENTRU UN CONSUM DE 750-900KW PE LUNA . SE POATE SA-MI DATI O OFERTA DE PRET PENTRU ACEST CONSUM , DEOARECE AM DORI SCIMBAREA CONTRACTULUI
  MULTUMESC

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img