AcasăMagazineOferta Pepco valabila in magazine

Oferta Pepco valabila in magazine

Oferta Pepco din aceasta vara reuneste o serie de produse regasite in magazinele Pepco din toata tara. In oferta actuala regasim produse destinate copiilor si mai ales produse utile in sezonul estival.

Punctele forte ale magazinelor Pepco din Romania sunt oferta variată de produse la prețuri accesibile, magazinele aflate în proximitate și deservirea prietenoasă.

Oferta Pepco din acesta vara include o serie de produse pe care le vom expune in cele ce urmeaza in catalogul nostru online.

Noua Oferta Pepco sezon vara 2023

Pentru lunile de vara in magzinele Pepco regasim o gama variata de produse si oferte imbatabile pentru imbracamintea de sezon mai ales pentru cei mici.

oferta pepco

Ce regasim in oferta Pepco la copii

  • Pantaloni scurti de la 10 lei per bucata;
  • Rochie 100% bumbac de la 16 lei per bucata;
  • Salopeta din bumbac in oferta Pepco pentru copii la 16 lei.

pepco

  • Tricouri de la pretul de 16 lei per bucata;
  • Pantaloni scurti Denim pentru baieti de la 43 de lei
  • Pantaloni scurti barbati 38 de lei doar in oferta din magazinele Pepco.

Gata de vacanta cu Pepco

pepco oferta 2023

Asa cum se poate vedea in noul catalog Pepco, oferta din magazinele Pepco este foarte diversificata iar preturile sunt reduse tocmai pentru a te bucura de reducerile din magazinele din toata tara.

Inca din anul 2017 pepco s-a extins  în Croația, Slovenia și Lituania, iar Letonia s-a alăturat la începutul anului următor. Extinderea a continuat în 2019 cu magazine deschise în Bulgaria, în 2020 în Serbia și Italia, în 2021 în Spania și Austria, iar în 2022 s-au deschis magazine în Germania și Grecia.

In Romania magazinele Pepco sunt favorite datorita produselor regasite in magazine la preturi reduse si mai ales pentru produsele destinate copiilor. Pepco vine cu oferte variate la nenumarate produse tocmai pentru a atrage cat mai multi vizitatori in centrele sale comerciale.

Urmarim cu interes tot ce se intampla in magazinele Pepco iar daca sunt reduceri si oferte noi le vom publica in curand. Pentru mai multe detalii va sugeram sa urmariti site-ul oficial pepeco.ro

Te mai poate interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img