AcasăITWeb Design profesional - Webtek Romania

Web Design profesional – Webtek Romania

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul IT, webtek va ofera solutii personalizate de web design, incluzand cele mai noi tehnologii dsiponibile in piata.

Indiferent de tipul afacerii dvs, prezenta online impune un website modern capabil sa ofere informatii despre profilul serviciilor dvs.
Un design modern impune planificarea din timp a tuturor strategiilor implementate in cadrul unui website dupa cum urmeaza:

– design responsive;
– identitate vizula unica LOGO;
– pagini web structurate inteligent;
– optimizare SEO corespunzatoare pentru fiecare pagina creata;
– implementare functii necesare proiectului dvs online.

Realizam site-uri web pentru orice tip de afacere la cele mai avantajoase preturi. Va oferim suport si consultanta ori de cate ori aveti nevoie.
Web Design profesional orientat catre proiectul tau. Beneficiezi de o intreaga echipa dedicata procesului de web design si va oferim cele mai avantajoase solutii web pentru proiectele online.
Solutii performate pentru procesul de realizare site web.


Optimizare seo inclusa

Continutul si structura unei  pagini web reprezinta cheia succesului in mediul online. Asiguram optimizarea corecta pentru fiecare pagina nou construita avand grija sa punctam cuvintele cheie.

Procesul de optimizare seo include

Meta title
Este unul din principalii factori prin care Google sau alt motor de cautare își dă seama de contextul paginii web. Titlul paginii reflecta continutul unui articol sau pagina web.

Meta description
Acest aspect face referire la descrierea pe scurt a unei pagini, articol etc. Cuvantul cheie in jurul caruia facem optimizarea seo trebuie sa fie prezent in aceasta descriere sumara.

Cuvântul cheie este prezent în H1, H2 și conținut.
Titlul si subtitlurile dintr-o pagina, articol va trebui sa contina cuvantul cheie pentru care optimizam pagina respectiva.

Lungimea continutului
O pagina web sau articol pentru care vom face optimizare va trebui obligatoriu sa contina peste 600 de cuvinte. Un continut de calitate reprezinta un aspect important pentru pozitionarea in motoarele de cautare.

Website:  webtek.ro

Te mai poate interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img