AcasăwebcamWebcam Costinesti - Camera live Costinesti

Webcam Costinesti – Camera live Costinesti

Webcam Costinesti epava Evanghelia. Costinești este satul de reședință al comunei cu același nume din județul Constanța, Dobrogea, România. La recensământul din 2002 avea o populație permanentă de 905 locuitori.

costinesti camera live

Camera live din Costinesti

Camera live din Costinesti surprinde in imagini epava Evanghelia dar pe camera live putem urmarii si alte cadre din statiunea Costinesti.

sursa camera: webcamromania.ro

EPAVA „EVANGHELIA” este localizata in largul coastelor statiunii Costinesti si poate fi observata cu usurinta de pe plaja. Desi multi turisti stiu de existenta epavei de la malul marii, foarte putini dintre ei ii cunosc povestea. “Evanghelia” a fost o nava comerciala sub pavilion grecesc care a esuat in toamna anului 1968 din motive care au ramas necunoscute.

OBELISCUL, simbolul statiunii Costineti, a fost inaltat in anul 1970 pe plaja care i-a preluat mai tarziu numele. De-a lungul timpului, Obeliscul a devenit punctul de intalnire al tinerilor si locul in care sunt organizate majoritatea concertelor si evenimentelor estivale din statiune.

Prin intermediul imaginilor live surprinse de webcam Costinesti streaming live de la mare, putem urmarii ce se intampla in statiunea Costinesti.

epava evanghelia

Te mai poate interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img