AcasăMediaAplicatie Hidroelectrica pentru dispozitivele mobile

Aplicatie Hidroelectrica pentru dispozitivele mobile

Aplicatia Hidroelectrica  va fi lansata in lun octombrie 2023 pentru dispozitivele Android si IOS

In curand toti clientii Hidroelectrica vor beneficia de aplicatia Hidroelectrica care va fi disponibila in Mgazin Play Google sau APP Store pentru dispozitivele cu sistemul de operare IOS.

Prin intermediul aplicatiei Hidroelectrica, clientii companiei au acces la o serie de functii si functionalitati utile in urmatoarele situatii:

  • plata facturilor direct din aplicatia Hidroelectrica;
  • transmitere index autocititi direct din aplicatie;
  • istoric facturare si istoric index cititi sau autocitit;
  • vei avea acces la ofertele Hidroelectrica si vei beneficia de promotii.

Hidroelectrica a anunțat inca de acum cateva luni  că a implementat noul sistem informatic de facturare, care integrează soluții software de ultimă generație capabile de gestionarea optimă a numărului crescut de clienți casnici și non-casnici aflați actualmente în portofoliul societății, precum și a acelora care vor dori să încheie contracte de furnizare pe viitor, potrivit unei informări pe site-ul companiei.

In multe cazuri clientii Hidroelectrica nu au primit inca facturile pe lunile trecute iar mai mult decat atat cei care s-au trasferat la Hidroelectrica nu au primit deloc facturile aferente noului contract.

Aplicatia Hidroelectrica pentru Android şi iOS

Nu ne este clar momentul in care aplicatia Hidroelectrica va fi GATA sau se va lansa online insa este clar ca inca se afla in dezvoltare. Imediat cum se va lansa aplicatia vom reveni cu detalii si cu linkurile active pentru a fi descarcata si instalata in siguranta.

Hidroelectrica a intrat recent pe piaţa de furnizare de energie electrică, oferind cele mai mici prețuri de pe piață. Cu o campanie de promovare precum ca aici avem cele mai mici tarife Hidroelectrica a obtinut nenumarati clienti.

Din acest motiv, numărul de clienți atrași a fost impresionant. Practic, într-o perioadă relativ scurtă, compania a ajuns de la circa 800 de locuri de consum pe segmentul casnic în anul 2019, la peste 500.000 la acest moment. De asemenea, are și 27.000 de clienți non-casnici.

aplicatie hidroelectrica

4 Motive pentru a folosi Aplicatia Hidroelectrica 

  1. Va fi disponibila in Magazin Play si App Store;
  2. Prin aplicatie vei avea acces la toate detaliile contului tau;
  3. Totul devine mai simplu prin aplicatia Hidroelectrica;
  4. Benficiezi de promotii si ofertele Hidroelectrica.

Inca sunt probleme pentru uni dintre cei mai noi clienti ai companiei si totusi se asteapta imbunatatirea serviciilor de relatii cu clientii cat si o inbunatatire a platformei online avem curiozitatea sa vedem si o aplicatie Hidroelectrica complet functionala.

website oficial: hidroelectrica.ro

Te mai poate interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img