AcasăTelecomunicatiiGTS Telecom - servicii IT profesionale

GTS Telecom – servicii IT profesionale

GTS telecom este o firma de telecomunicatii , specializata in servicii IT&C bazate pe tehnologii de ultimă generație.

GTS Telecom a fost creat prin fuziunea între KPNQwest România și GTS România, ambele fondate în 1993. KPNQwest România, inițial numită EUnet, fusese primul furnizor comercial de servicii internet în România.

După fuziune, cele două companii au operat împreună infrastructura de comunicații națională și au pus în funcțiune în Oradea prima rețea transfrontalieră privată după liberalizarea comunicațiilor în 2003.

Contact GTS Telecom

Pentru informatii despre serviciile GTS puteti intra in contact cu operatorii nostrii prin urmatoarele metode:

Adresa GTS Telecom: Str. Izvor nr. 92-96, etaj 1 biroul A şi etaj 2 biroul A şi B, sector 5, Bucureşti, CP 050564

  • +4(0)312 200 222

website oficial: gts.ro

Data centerele GTS Telecom deservesc o multime de servere pentru principalele companii de hosting de la noi din tara. La GTS telecom uptime-ul este garantat prin SLA operaţional 100% de la lansarea centrelor de date. Cloud public: 99,999%. Infrastructura de transport date: 99,98%.

GTS server security

Cu GTS Server Security, toată experiența noastră în domeniu, toată pasiunea inginerilor noștri și cele mai noi tehnologii sunt puse în slujba protecției infrastructurii companiei tale. Asigurăm menținerea în funcțiune a proceselor și operațiunilor.

Servicii GTS Telecom Romania

GTS Virtual Hosting Environment este serviciul nostru de cloud public: o soluție personalizată pentru specificul și nevoile companiei tale.

GTS Virtual Private Server este o soluție ready-to-use: servere virtuale cu sisteme de operare preinstalate, aplicații standard și aplicații dedicate.

Cu GTS Colocare ai la dispoziție un mediu sigur și profesionist pentru instalarea infrastructurii IT a companiei tale.

GTS Dedicated Storage îți pune la dispoziție spațiu de stocare pentru datele companiei tale, oferit ca Infrastructure as a Service.

Protecție non-stop, cu GTS Anti-DDoS: efectele negative ale atacurilor DDoS sunt reduse prin monitorizare și contramăsuri.

Cu GTS Firewall as a Service ești mai protejat împotriva atacurilor cibernetice, fără să aloci pentru asta resurse suplimentare.

Backup – Asigurăm protecția și disponibilitatea permanentă a datelor critice ale companiei tale.

Conexiuni GTS Telecom

O conexiune GTS Internet Access pentru sediul central vă aduce siguranță, fiabilitate, bandă simetrică nepartajată și viteze între 1 Mbps și 100 Gbps. Iar cele două sedii secundare sunt conectate cu sediul principal prin GTS VPN MPLS.

Te mai poate interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img