Oferta carne porc si mezeluri Kaufland

Oferta la carne si mezeluri din magazinele Kaufland sunt actualizate in fiecare saptamana si pot contine nenumarate reduceri atat la sortimentul carne dar si la sortimentele de mezeluri.

Oferta la carne de porc Kaufland

Ceafă de porc, pulpă de porc, cotlet, spată de porc, piept de porc, scăricică, carne tocată etc. – indiferent de tipul de carne pe care îl preferi sau de care ai nevoie, la vitrinele noastre găsești întotdeauna carne de porc proaspătă.

Oferte Kaufland la porc – preturi reduse la toate sortimentele de carne. Urmareste oferta acutuala la sortimentul carne de porc Kaufland.

 

- Advertisement -

kaufland oferta porc

Reducerile la carnea de porc este cuprinsa intre 25 – 45 % insa pot fi oferte si mai ajantajoase in functie de promotiile actuale.

Pentru cei care preferă carnea mai puțin grasă, puiul este una dintre cele mai la îndemână opțiuni. Fie că este vorba de pulpe, piept, aripi sau chiar de puiul întreg, sortimentul nostru de carne de pui cuprinde tot ce ai nevoie pentru preparatele tale favorite. În plus, săptămânal ai oferte la principalele produse din carne de pui.

oferta la carne Kaufland

Oferta la Mezeluri Kaufland

Daca iti doresti sa ai parte de cele mai bune mezeluri si cele mai bune preturi atunci trebuie sa urmaresti oferta Kaufland la mezeluri.

mezeluri kaufland

Pentru detalii complete si informatii despre ofertele acuale urmariti catalogul cu reduceri kaufland

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Nou publicat