Reduceri Kaufland dupa ora 20

Reduceri la Kaufland dupa ora 20. Care sunt cele mai bune reduceri in oferta Kaufland zilnic dupa ora 20:00.

Reduceri avantajoase se fac la carne şi preparatele din carne şi caramangerie, precum şi la produsele lactate. La carne spre exemplu, cotletele pot ajunge de la 20 lei kilogramul la 12 lei kilogramul.

Reduceri Kaufland dupa ora 20 la alimente

Alimentele de baza sunt vizate de nenumarati clienti Kaufland astfel reducerile la produsele de baza sunt bine venite ori de cate ori avem oferte in magazinele Kaufland.

Din cămara ta nu trebuie să lipsească niciodată: zahăr, făină, ulei, oțet, condimente sau conserve.

- Advertisement -

reduceri Kaufland

Noi, Kaufland, am căutat și am găsit soluții ca prețurile să se stabilizeze. Este un efort continuu. Așa că, toamna asta, aceleași prețuri înghețate sunt acum conservate!

Peste 1000 de produse fac parte din campania Toamna asta conservăm prețurile. Sunt produse din toate categoriile, atât alimentare, cât și non-alimentare, care pot fi gasite ușor în toate magazinele noastre.

    Eticheta Galbenă și Toamna asta conservăm prețurile sunt o parte din soluțiile Kaufland pentru un coș atât de ieftin, chiar și într-o lume în schimbare.

Săptămânal, avem oferte la diverse fructe și legume, ideale pentru consumul zilnic, proaspete sau gătite. Rămâi cu ochii pe reducerile la fructe și legume din Kaufland pentru a te bucura continuu de prospețimea întregului sortiment și un meniu variat.

Verifică săptămânal ofertele la legume și cumpără atât cât ai nevoie să consumi până săptămâna viitoare.

Pentru aceia dintre voi care preferă un mic dejun plin de energie, propunem câteva dintre rețetele noastre de sucuri din legume proaspete sau diverse combinații de legume cu fructe proaspete.

Reduceri la sortimentele K-Classic

Atunci când alegem produsele K-Classic care vor face parte din sortimentul nostru, acordăm o importanță deosebită ingredientelor, pentru a ne asigura că sunt cele mai bune posibil. Rezultatul: gust bun și calitate la un preț redus!

Reducerile dupa ora 20 de la Kaufland vizeaza pe langa produsele alimentare sau de baza si produsele K-Classic. Pentru oferta urmariti catalogul actual al revistei Kaufland.

Făină, zahăr, mălai, conserve de toate felurile, paste, orez sau fasole – tu știi de ce ai nevoie, noi doar le avem la ofertă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Nou publicat