AcasăwebcamWebcam Bâlea Lac

Webcam Bâlea Lac

Camere live Bâlea Lac Romania. Urmareste pe webcam Bâlea Lac tot ce se intampla in timp real prin camera aflata la cabana Balea, situata la 2.034 m altitudine in Muntii Fagaras, este accesibila de pe Transfagarasan, din sud, pe ruta Pitesti, Curtea de Arges, Vidraru, Piscu Negru, si din nord, de pe DN1 (E68) prin Cartisoara, Poarta Genistilor, Poarta Intalnirii.

Camere live Balea Lac – webcam

Transmisiune live prin webcam cabana  Balea Lac.

webcam balea lac

Camera live Balea Lac

Lacul Bâlea este un lac glaciar situat la o altitudine de 2034 m, în Munții Făgăraș, Județul Sibiu. Dimensiunile lacului sunt: 360 m în lungime, suprafața de 46508 m² și adâncimea de 11,35 m. În anul 1932 lacul Bâlea și o suprafață de circa 180 ha în jurul lacului au fost declarate rezervație naturală.

Cascada Bâlea, situată între vârfurile Moldoveanu şi Negoiu, te va copleşi cu frumuseţea de nedescis a prăvălirii apei sale pe o distanţă de 50-60 metri. Este considerată cea mai frumoasă cădere de apă din România.

Cu siguranţă sunt printre cei mai frumoşi metri din Munţii Făgăraş. Cascada îşi are izvoarele în pârâul Bâlea, aflat cu mulţi metri mai sus, apoi ajunge la apogeu în albia lacului Bâlea şi apoi se prăvale dând naştere unui spectacol grandios. Este unul dintre cele mai frumoase circuri glaciare din România.

Prin intermediul camerelor live de la Balea Lac putem urmarii frumusetea lacului si detalii in timp real despre vremea de la Balea Loc. Cum este vremea si daca poti urca la Balea Lac.

Te mai poate interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img